Maksimalt dæmpede løbesko

(77 varer)

Løb er en sportsgren, som ikke kræver mere end din egen krop som redskab. Det har ingen betydning, om du bor i byen eller på landet, for du kan i princippet løbe overalt, uanset hvilket underlag du har adgang til. Dog er det vigtigt, at dine løbesko er tilpasset det underlag, du løber på. Med de rigtige sko undgår du skader og forvandler løbeturen til en ren fornøjelse.


Dæmpede løbesko passer til dig, som har brug for ekstra støtte, når din fod lander på jorden. Hos Outnorth finder du løbesko med maksimal dæmpning fra mærker som Hoka One One, Altra og Salomon.


Den rette sko til dig


Er din løbestil pronerende, er dæmpede løbesko et must for at undgå skader. Overpronerer du, sætter du hælen i og ruller derefter ind over foden i skridtet, hvilken giver en hældning indad. Dette er et normalt problem, men dæmpede løbesko kan hjælpe dig at rette dit løbeskridt til, så du skåner knæ og led fra smerte.


Find din favorit her


Vi har samlet de bedste modeller til dig, som har brug for løbesko med dæmpning, men skoene, du finder her, fungerer lige så godt til alle andre aktiviteter. Kan du lide hurtige eller nydelsesfulde gåture, kan du med fordel købe et par dæmpede løbesko. Vi ses på løberuten!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!