Minimalistiske Løbesko

(26 varer)

En minimalistisk løbesko er lettere, mere smidig og mindre end en klassisk løbesko. Det hjælper med at øge følelsen af ​​frihed og giver dig en så tæt kontakt med jorden som muligt. Med minimalistiske løbesko eller såkaldt barfodssko kommer du nærmere følelsen af barfodsløb, men med beskyttelse til fødderne. I vores udvalg af sko finder du minimalistiske løbesko fra Merrell. Fivefingers og Icebug.

Forskellen mellem de minimalistiske og klassiske løbesko

Hvis du løber på hårde overflader, kan forskellen være mellem en regelmæssig og minimalistisk sko være ganske stor. Da størrelsen og fleksibiliteten her har en højere prioritet end stødabsorberingen, bliver følelsen og indvirkningen en anden. Eftersom skoene er så små og nær en almindelig fod, styrer de ikke løbet lige så meget, som en almindelig sko gør. Derimod flyttes skridtet naturligt længere frem end med minimalistiske sko og kommer derfor nærmere løbet hos en eliteløber.

Begynd langsomt med nye typer af løbesko

Vær forsigtig de første par gange, du løber med et par barfodssko eller andre typer af minimalistiske løbesko. Føl efter, hvordan dine fødder reagerer. Som alt andet skal foden tilpasse sig for ikke at blive overanstrengt, eftersom den aktiverer andre typer af muskler, der sædvanligvis ikke behøves, når du bruger dine almindelige løbesko.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!