Trailsko

(182 varer)

Trail running indebærer løb ude i skov og naturen, hvilket kræver slidstærke sko, der tåler at blive beskidte. Til forskel fra almindelige løbesko stiller trailsko derfor højere krav til holdbarheden og grebet. Hos os på Outnorth finder du gode trailsko til både kvinder og mænd, og de kommer fra producenter som Solomon, Icebug, New Balance og Adidas.

Vigtigt at tænke på ved træningsløb og valg af sko

Når du løber i et hårdt eller ujævnt terræn, er pasformen ekstra vigtig, så du ikke træder forkert og i værste fald vrikker om. Hvis du løber i et svært terræn, er et godt greb en vigtig egenskab for de sko, du vælger. Noget, som har førsteprioritet ved de fleste trailsko. Vægten kan også være afgørende på underlaget. Ved meget ujævne overflader kan lettere sko være bedre, fordi høje trin kan blive anstrengende og trættende.

Flere trailsko er vandafvisende, såsom sko, der er fremstillet i Gore-Tex. Det er vigtigt, at skoene nemt kan tømmes for vand, hvis de bliver våde. Det er trods alt noget, man må regne med ved terrænløb. Valget af strømper har også stor betydning ved trail running. Her er strømperne, der tørrer hurtigt, ofte det bedste valg. Ellers øger man risikoen for gnavsår. Vi tilbyder et godt sortiment af strømper, der passer til løb. Glem derfor ikke at tjekke dem ud.

Sådan adskiller trailsko sig fra almindelige løbesko

En trailsko har generelt en lavere profil og drop end almindelige løbesko. Det vil sige mindre niveauforskel mellem hæl og tå. På den måde bliver kontakten med underlaget tættere, og risikoen for at vrikke om bliver mindre. Dette betyder en mindre stødabsorbering, som dog opvejes af, at terrænløbet ofte sker på et blødere underlag.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!