Sko såle

(32 varer)

Foden er en af de kropsdele, der hviler mindst, når du bevæger dig. Som oftest udsættes den for rigtig meget i hverdagen. Med et par gode skosåler holder du fødderne varme, tørre og komfortable. Hos os finder du skosåler til alle behov. I sortimentet finder du såler til voksne og børn fra mærker som Lundhags og Arch Flex System.

Varmesåler med indbygget element

Foruden de mere traditionelle såler sælger vi også el-opvarmede såler, der giver en ekstra varme i form af et indbygget varmeelement. Elektriske såler passer til dig, der stiller rigtig høje krav til varme fødder. Tjek bl.a. vores modeller fra Therm-ic. Disse såler fungerer lige så godt i sko og støvler som i antiskridsikre sko og skistøvler. Her finder du vores sortiment af varmesåler.

Hvis du sørger for at kombinere gode sko, en varmende sål og funktionelle strømper, kan du se frem mod nogle lange vandreture, hvor dét at fryse slet ikke kommer på tale.

Skift såler og hold varmen længere

Hvis du skifter dine såler, får du en maksimal isolering og kan klare mange kolde dage ude i naturen. Holder du desuden fødderne tørre, mindsker du risikoen for gnavsår i væsentlig grad. Med såler i eksempelvis uld holder du dig varm og lader fødderne trampe blødt. Uld har også fordelen af at være funktionelt og varmende, selvom den bliver fugtig. I vores sortiment finder du såler til både voksne og børn, og har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i kundeservice. Her hjælper vi dig gerne med at finde den rette sål til den rette sko.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!