Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Skridsikre Såler

(3 varer)

Med et par brodder får du et ekstra godt greb samt en skridbeskyttelse til skoene. Brodder er et udmærket supplement til flere forskellige typer af sko, når det blive ekstra glat udenfor. Det gælder ikke mindst for dig, der går op i terrænløb, isfiskeri eller cross country i vinterperioden. Piggene på et par brodder giver dig en god skridsikkerhed på både is og sne, og de er ofte meget enkle at tage af og sætte på.

Med et par brodder forbedrer du sikkerheden på glatte underlag, når du er aktiv udendørs, og de fungerer godt, når du skal lave noget specifikt, som eksempelvis at vandre eller pimpelfiske, men de fungerer også godt i byen, når det er iset eller glat. Hos os på Outnorth finder du brodder i en høj kvalitet fra bl.a. Urberg, Icebug, Icer’s og Springyard.

Forbedr din sikkerhed, når det bliver glat

Brodder er en smart, enkel og billig forsikring, der desuden kan tages af og medbringes i tasken, hvis underlaget skulle forandres. Brodder er desuden perfekte til en gåtur i vinteren, da du kan have en fortsat afslappet gang, selv når isen er hård og lurer under den nye sne.

Forskellige brodder afhængig af skoene

Hvilke brodder der er bedst, afhænger af hvilke sko du har valgt. Visse er udformede til at passe til de almindelige sko og støvler, mens andre er specialdesignede til eksempelvis løbesko og joggingsko eller en vis type af vandrestøvler. Vi forhandler flere forskellige brodder, og har du spørgsmål og behøver hjælp, så tøv ikke med at kontakte os i kundeservice. Vi hjælper gerne med at finde de rette brodder.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!