Støvler

(733 varer)

Med et par sko eller støvler, designet til vandring, kan du komme langt, uden at fødderne giver efter i første trin. Hvilke sko der er bedst, afhænger naturligvis af hvor, hvordan og hvornår du skal vandre. Sikkert er det dog, at du kommer til at finde et par gode vandresko eller støvler her hos Outnorth, uanset om du skal vandre i fjeldet, i Australien eller Alperne.

Vi har et stort udbud af sko og støvler, til store og små fødder - til kvinder, mænd og børn. Til de varme sommerdage i skoven og til de kølige vandreture på fjeldet. Blandt sortimentet finder du vandresko og vandrestøvler fra bl.a. Haglöfs, Solomon og Lundhags.

Den rigtige sko til den rigtige aktivitet

Hvis du skal ud at vandre og skal vælge mellem sko eller støvler, findes der nogle vigtige ting, du skal tænke over. Hvad trives du i? Selvfølgelig gør du det, men hvor du skal vandre, hvilke underlag du kan forvente dig, og hvilken årstid er alle centrale faktorer.

Vælg en lettere vandresko, hvis du ikke skal gå så langt, eller hvis terrænet ikke er så svært. Til de lange ture, og først og fremmest når terrænet blive sværere, er et par solide vandrestøvler at foretrække. Går du langt, kan du godt regne med skiftende underlag og vejr, hvilket stiller hårdere krav til, hvad du bærer på fødderne. Dette er noget, som et par rigtigt gode vandrestøvler skal kunne klare.

Hold fødderne tørre under hele vandreturen

At have tørre fødder er også vigtigt for føddernes velbefindende. Gode sko er desuden meget vigtige under en fjeldvandring, men uden de rigtige strømper kan turen blive kortere end planlagt. Vælger du de rigtige strømper, får du også mere ud af skoene og mindsker risikoen for besvær med fødderne. Med to lags-strømper mindskes friktionen mellem fod og sko, og det indebærer også færre gnavsår, hvis overhovedet nogen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!