Hverdagsstøvler uden for

(1 varer)

Streetstøvler tilbyder den perfekte kombination af en robust hverdagssko og stilren designsko, hvilket er perfekt til dig, der ønsker at kunne tage en ordentlig gåtur i al slags vejr samt kan bruge den samme sko til jakkesæt som til hverdagsoutfittet. Her på Outnorth har vi samlet streetstøvler fra nogle af markedets førende producenter. Her finder du bl.a. de klassiske læderboots fra Blundstore, stilrene støvler fra svenske Lundhags og bekvemme vandrestøvler fra Icebug. Gå ind under de respektive sko for at læse mere om produktinformation og pleje.

Sådan beskytter du dine læderstøvler mod fugtighed og slitage

For at dine lædersko skal holde så længe som muligt, kræves det, at du plejer dem godt. Begynd med at rengøre dem ordentligt med en skobørste. Sørg for, at du får al snavset væk. Derefter behandler du dem med skosværte eller fedt for at give læderet både næring og glans. Vær omhyggelig med at børste al den overskydende skosværte samt fedtet væk efter behandlingen. Til slut kan du påføre imprægneringen (spray eller pasta) for at give dine lædersko et ekstra lag beskyttelse mod fugtighed. Gentager du dette regelmæssigt, bør du kunne nyde dine lædersko i lang tid fremover.

Timberland

Timberland er en rigtig gigant inden for skoverden. Siden opstarten i 1973 er virksomheden vokset til at blive en af de førende producenter af stilrene og højkvalitative støvler til vildmarken såvel som til storbyen. Klassikeren, den gule sekstommer støvle, er på mange måder blevet et synonym for den mere stilede friluftsstil og er derfor et sikkert valg til dig, der leder efter en stilren, klassisk og komfortabel model, der tåler lidt hårdere brug.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!