Vinterstøvler

(176 varer)

Når vinterens kulde banker på døren, er det på høje tid at investere i et par solide vinterstøvler. Vi, som bor i Norden, ved, hvor kolde vintrene kan blive. Køb et par vinterstøvler til hverdags- eller friluftsbrug hos Outnorth. Her finder du vinterstøvler fra mærker som Merell, Icebug og The North Face til både børn og voksne.

Varme fødder hele vinteren

Et par solide vinterstøvler varmer din fod takket være det isolerende ydermateriale og foret på indersiden. Støvlerne skal også beskytte dig mod sne og sjap. Skal du bruge støvlerne i dyb sne, er et par med høje skafter og vandafvisende egenskaber det bedste valg. Skal du anvende støvlerne på en iset dag, kan det være godt at vælge et par med stabil sål. Her finder du en masse funktionelle og flotte vinterstøvler til forskellig smag og stil. Vælg blandt snørede støvler og sko med lynlås.

Varme sko til de mindste børn

Børn elsker at være udendørs og er ofte ligeglade med vejret. Gør dit barn en tjeneste og klæd det rigtig varmt om fødderne for at forlænge legen, så vinteren bliver endnu sjovere. Hos os finder du vinterstøvler til de mindste børn og de lidt ældre i forskellige udformninger og stilarter. Vi har bl.a. støvler i læder, som fungerer godt, når børnene ikke skal lege i den vådeste sne. Vil du have et par vandafvisende eller vandtætte støvler med højere skaft og varmt for, finder du dem også her. Pas på dine og børnenes fødder, de er det værd!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!