Jagtstøvler

(77 varer)

Når det kommer til jagtstøvler, gælder det om at være omhyggelig med at finde den rigtige model, der passer til dine fødder, ligesom du skal vælge et materiale, du trives i, da det oftest vil være en skotype, som du bruger i lange koncentrerede perioder, hvor tøjskifte kan være svært. Hos os på Outnorth finder du jagtstøvler fra nogle af de mest populære producenter, såsom Lundhags, Meindl og Viking, og de fås i en række varierende materialer og modeller. Samtlige jagtstøvler, som du finder hos os, har den højeste kvalitet, og de er udviklet til at klare mange hårde prøvelser ude i de danske skove, fra nord til syd. Har du spørgsmål om valget af jagtsko, er du altid velkommen til at kontakte os!

Gore-Tex eller andet materiale

En støvle i Gore-Tex har den fordel, at den er helt vandtæt allerede fra begyndelsen. Dog kan det være et udfordrende valg for dem, der sveder meget, da Gore-Tex støvler ikke kan ånde lige så godt som andre støvler. Støvler i læder skal oftest behandles med fedt, voks eller med imprægnering. Hermed får man en naturlig frihed, der lader din hud ånde bedre. Endelig handler det om, hvilken model du trives bedst i.

Højt eller lavt skaft

Højden på det støvleskaft, du skal vælge, afhænger af, hvilken type terræn du har tænkt dig at bruge dem i. Hvis du oftest vandrer på stier eller veje i et banet terræn, passer det bedst med en støvle med ry lavt skaft. Men befinder du dig derimod i et noget vildere terræn med en høj fugtighed og vegetation er en støvle med et højere skaft at foretrække.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!