Stanley

(36 varer)
Stanley fremstiller produkter til et hårdt og aktivt udendørsliv. De producerer slidstærke mad- og drikkeredskaber af høj kvalitet, og holder hele livet.

Stanley fremstiller produkter til et hårdt og aktivt udendørsliv. De producerer slidstærke mad- og drikkeredskaber af høj kvalitet, og holder hele livet.

Stanley fremstiller produkter til et hårdt og aktivt udendørsliv. De producerer slidstærke mad- og drikkeredskaber af høj kvalitet, og holder hele livet. Et ikon Siden 1913 har Stanley generation efter generation fremstillet slidstærke og robuste termoflasker og andre mad- og drikkeredskaber. William Stanley startede virksomheden, og endte med at forandre forbruget af varme drikke. Han benyttede sig af vakuumisolering og stål til sine termoflasker. Denne innovative løsning er efter næsten 100 år stadig i vækst. Stanley Vakuum Flask er blevet et ikon. Den har klaret et fald på over 1200 meter fra et fly og at blive kørt over af en traktor. Og så har den standset en kugle. Stanleys produkter er designede til at holde hele livet. De er holdbare og slidstærke og egnede til at hårdt og aktivt udendørsliv.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!