Core All Black - ID: SS014279010

kampagne

SuuntoCore All Black

Mere info

Mere om Core All Black fra Suunto

Suunto Core All Black er det ultimative sportsinstrument til alle adrenalinfyldte friluftsaktiviteter. Læs mer om Suunto Core All Black nedenfor. Suunto Core All Black har højdemåler: Måler forskellen/starter på 0, logbog, automatisk tilstand, som skifter mellem alti/baro

Barometer: Stormalarm, indikator for vejrtendens, vejrgrafik

Kompas: Roterende krans, digital pejleretning, nem at kalibrere

Dybdemåler: Maks. 10 m

Ur: Solopgangs-/solnedgangstider, dobbelt tidsvisning, nedtælling

Øvrigt: Knaplås, menu på 4 sprog

 

Core samler en række nøjagtige data og oplysninger, der er nyttige at have ved hånden under udforskningen af de mindre civiliserede egne af verden. Her kombineres avancerede funktioner som højdemåler, barometer og kompas med andre nyttige funktioner, såsom dybdemåler, solopgangs- og solnedgangstider samt en menu på fire sprog. Stormalarm og måling af højdeforskel letter navigationen, hvilket øger sikkerheden under ekstreme forhold.

Det robuste Suunto Core All Black har den rette balance mellem form og funktion, så brugeren kan håndtere vanskelige udendørsforhold med stil. Suunto Core Alu Blacks design er en påmindelse om, at friluftseventyret aldrig er langt væk selv i fredelige omgivelser.


I juni blev Suunto Core hædret ved Red Dot i Tyskland, som er en af de mest velrenommerede og hårdeste internationale designkonkurrencer. Core-serien vandt prisen "red dot: best of the best". I december sidste år kårede det amerikanske magasin Men's Journal Suunto Core til årets gadget - Gear of the Year.

 

Nikkelfri


Egenskaber for Core All Black:
Vandbeskyttelse: 3 ATM
Genopladelige batterier: Nej
GPS: Nej
Højdemåler: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 49.1 x 49.1 x 14.5 mm
Vægt: 64 g
Finske Suunto er verdenskendte for deres ure, eller håndled computere, som de foretrækker at kalde dem. Træning klokker kombineret med brystbælte så du bedre kan styr på din træning, og kan evaluere dine fremskridt.

Mere fra Suunto

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!