Suunto

-
Finske Suunto er verdenskendte for deres ure, eller håndled computere, som de foretrækker at kalde dem. Træning klokker kombineret med brystbælte så du bedre kan styr på din træning, og kan evaluere dine fremskridt.

Suunto

(4 varer)

Suunto ure – når kun det bedste er godt nok

Med et af vores fantastiske Suunto ure om håndleddet er det let at holde styr på dine fysiske aktiviteter, uanset om de foregår inden- eller udendørs, og hvad enten du er motionist eller elitesportsudøver. Vi har et stort udvalg af spændende trænings-og outdoor-ure med mange forskellige funktioner, og du finder derfor nemt frem til et ur, som tilgodeser netop dine behov. Bestil din favorit hos Outnorth.dk, og få gratis ombytning.

Her gør Suunto ure en forskel

Du kan med fordel vælge et af vores Suunto ure, hvis:

Hvilket Suunto ur skal jeg vælge?

Når du kigger dig om i vores store udvalg, vil du hurtigt kunne konstatere, at vi har modeller til de fleste. Vi ønsker at give alle mulighed for at få fingrene i præcist det ur, som passer til deres aktivitet(er) og aktivitetsniveau.

Du skal med andre ord have mulighed for at holde styr på den træningsform og de aktiviteter, som du har valgt at bruge din tid på.

Hos Outnorth.dk har vi et bredt udvalg af Suunto ure til både indoor-og outdoor-aktiviteter. Vi opdaterer og udvider løbende med de nyeste modeller fra den finske producent, så du kan vælge mellem noget af det allerbedste inden for såvel multisportsure, som du kan anvende til flere forskellige aktiviteter, som aktivitetsure, der er udviklet og designet specifikt til én enkelt sportsgren eller aktivitet.

Vi sælger ure til brug ved et væld af aktiviteter og sportsgrene, hvoraf nogle af de mest populære er:

Løb

Det er blevet populært at løbe.

Hvad enten du løber som motionist eller atlet, har vi et træningsur til dig. Leder du efter et enkelt og præcist ur med en god pulsmåler til løbeturen, eller har du brug for et ur med mere avancerede funktioner, hvor du har mulighed for at holde styr på fx intervaltræningspas med tid og distance, tempo og puls, så har vi en løsning til dig.

Cykling

Vil du have det mest mulige ud af at træde i pedalerne på din cykel, er det vigtigt, at du har et ur, der er udviklet og gearet til netop denne aktivitet. Det gælder både til træningspas og konkurrencer, hvor det kan koste vigtige sekunder, hvis du ikke har styr på f.eks. puls, distance, kadence, hastighed og tid. Det har du med det rette Suunto sportsur.

Vandring

Trekking, hiking, trail? Hvad enten du foretrækker den ene eller den anden vandreform, er det vigtigt, at du er godt klædt på til din vandretur. Det gælder ikke kun i forhold til fodtøj og beklædning, men også i forhold til udstyr.

Med et Suunto aktivitetsur på håndleddet kan du holde øje med afstand, puls, tid, højde og hastighed, og du får herudover et ur med lang batterilevetid, kompas og navigation. På den måde får du både det maksimale udbytte af dine anstrengelser, uanset hvor du vandrer, og kan føle dig tryg, hvis du vandrer i et hårdt eller for dig ukendt eller uvant terræn.

Når du har fundet frem til et ur, der opfylder dine ønsker og krav, bestiller du det nemt og hurtigt her i shoppen. Skulle uret ikke svare til din forventninger, har du 30 dages fuld retur og gratis ombytning her på outnorth.dk.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!