Aleutian 40/4 - ID: A028939

kampagne

The North FaceAleutian 40/4

Mere info

Mere om Aleutian 40/4 fra The North Face

Aleutian 40/4 fra The North Face er en fremragende tre-sæson sovepose, der tilbyder god isolering og smidig kompression i ét. Heatseeker Eco isolering og en opvarmning krave holder dig varm og komfortabel i ned til minus 7 grader, som er egnet til overnatninger højere op i bjergene, med kolde nætter • Heatseeker Eco syntetisk isolering lavet af 30% genbrugsmateriale
• Fodboks med wrap-around lynlås, så posen kan ligge fladt
• Kort lynlås i siden, så soveposen bliver mere som en seng derhjemme
• Afslappet pasform fremhæver komfort
• Varmekrave for at holde på varmen og øge komforten
• Hvælvet fodboks
Egenskaber for Aleutian 40/4:
Maksimal kropslængde: 183 cm
Vægt: 992 R - 1077 L g
Passer til: Forår/sommer (over 0ºC)
Lynlås: Fuldlængde
Polstring: Syntetisk
Ekstremtemperatur: -7 grader C
Komforttemperatur dame: 10 grader C
Komforttemperatur herre: 6 grader C
Varmekrave: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!