B Exploration Pant - ID: A028932

kampagne

The North FaceB Exploration Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om B Exploration Pant fra The North Face

B Exploration Pant fra The North Face er et par klassiske all-round bukser til drenge, som er designet til at tage dit barn overalt. Det lette, elastisk nylon materiale giver bevægelsesfrihed, som er perfekt til aktive børn. En holdbar vandtæt overflade holder regn og fugt ude, og hvis solen kommer frem vil materialet beskytte dit barns hud mod solens skadelige stråler. Materiale:
95% Nylon 6,5% spandex / 142 g / sqm
Egenskaber for B Exploration Pant:
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!