B Exploration Short - ID: A028933

kampagne

The North FaceB Exploration Short

Størrelseguide Mere info

Mere om B Exploration Short fra The North Face

Når dit barn har brug for en let og luftig beskyttelse, når du er ude i naturen, så er B Exploration shorts et perfekt valg. Det lette og elastiske materiale vil give bevægelsesfrihed til alle aktiviteter. Hvis solen kommer ud, beskytter de fra solens skadelige stråler, og det ville begynde at regne, så vil den vandtætte overflade holde regn og fugt væk. Blot et godt valg til dine eventyr i naturen! Materiale:
95% Nylon 6, 5% elastan / 142 g / sqm
Egenskaber for B Exploration Short:
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vandtætte: Ja
Stretch: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!