B Resolve Reflective - ID: A028929

kampagne

The North FaceB Resolve Reflective

Størrelseguide Mere info

Mere om B Resolve Reflective fra The North Face

B Resolve Reflekterende Jacket er en vandtæt jakke fra The North Face med god åndbarhed. DryVent materiale frastøder fugt på både udvendigt og indvendigt, hvilket betyder, at dit barn altid vil være tør, hætten kan trækkes ud for ekstra beskyttelse og varme. Nærmere oplysninger om reflekser på foran og bagpå øger synligheden, hvis du er ude indtil mørkets frembrud. B Resolve Reflekterende Jacket er den ultimative uanset aktivitet. • Lynlås lommer
• Foring i Mesh
• Børstet foder i kraven
• Elastiske manchetter
• Id etiket
• Materialer, krop: 75D 117 g / m2 DryVent 2 100% polyester mikro-Dobby
Egenskaber for B Resolve Reflective:
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!