Banchee 35 - ID: A028675

The North FaceBanchee 35

Mere info

Mere om Banchee 35 fra The North Face

Banchee 35 fra The North Face er lille, men har mange funktioner. Ideel til vandreture i foråret / sommeren, uanset om du bare kommer til at vandre over dagen eller over flere dage med en masse udstyr. Takket være kapacitet 35L, kan du nemt gemme alt dit udstyr, og dine lommer vil hjælpe dig med at holde alt organiseret. En dynamisk aluminiumsramme giver bevægelsesfrihed og belastning kontrol med den simple OptiFit bæresystem. • 8 + lommer
• Dynamisk aluminiumsramme
• Flydende top-låg
• To værktøjsholdere
• Åndbar bæverhale lomme
Egenskaber for Banchee 35:
Rumfang: 35 L
Vægt: 1219 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 61 x 32 x 20 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Nej
Bundåbning: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!