Base Camp Duffel S - ID: A037042

kampagne

The North FaceBase Camp Duffel S

Mere info

Mere om Base Camp Duffel S fra The North Face

The North Face Base Camp Duffel er den klassiske ekspeditions taske med polstrede skulderstropper til at blive båret på ryggen. Fås i mange lækre farver og forskellige størrelser.
De originale håndtag på midten af ​tasken er blevet erstattet af løkker på langsiderne og skulderstropperne er blevet mere stabile og bredere.  En ekstern lomme findes på den korte side under håndtaget.
  • Vandtæt ID-toplomme 
  • Aftagelige, justerbare skulderstropper
  • Lommer med lynlås på hver kort side, hvor du fx. kan adskille vådt eller snavset tøj
  • Lomme med lynlås på siden fx. til mobil eller pung.
Egenskaber for Base Camp Duffel S:
Regntæt: Ja
Vandtæt: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 530 x 325 x 325 mm
Rumfang: 50 L
Vægt: 1230 g
Rullelukning: Nej
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Sportstasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!