Base Camp Duffel XS - ID: A037041

The North FaceBase Camp Duffel XS

Mere info

Mere om Base Camp Duffel XS fra The North Face

Base Camp Duffel XS fra The North Face er ikonisk af gode grunde, og rejsende og eventyrere fra Himalaya til storbyer finder den pålidelig. Den er fremstillet af vandafvisende ballistisk nylon, og den er utrolig holdbar og slidstærk. Men den er ikke bare sej; den er også virkelig praktisk med et ton af gennemtænkte funktioner, der gør den til en opdagelsesrejsendes bedste ven.
Brug den som en duffel, når du er på gennemrejse, med de to polstrede sidehåndtag, eller bær den som en rygsæk med de aftagelige, justerbare ergonomiske skulderremme, når du er på farten. Den åbnes nemt, så du kan se, hvad du har pakket i dens overraskende rummelige 31-liters kapacitet. Hvis det lykkes dig at overpakke, hjælper de fire kompressionsstropper dig med at finde plads til lidt mere. Der er en indvendig meshlomme til snavsetøj og en lynlåslomme i siden til sikker opbevaring af telefon eller nøgler. Endelig kan den tages med som håndbagage hos de fleste flyselskaber.

Specifikationer:
  • Sidelommen med lynlås passer perfekt til en telefon eller andre ting, som du vil have let adgang til
  • Du kan nemt og hurtigt tilpasse de aftagelige og justerbare skulderstropper til den ergonomisk rigtige pasform
  • De polstrede håndtag i siderne fungerer både som bære- og trækhåndtag
  • Tasken har en D-formet åbning med lynlås og vandafvisende lynlåsflap
  • Der er en meshlomme med lynlås i hovedrummet
  • Konstruktionen er legendarisk robust i vandafvisende Base Camp-materiale med ekstra forstærkninger og dobbelte syninger
  • Fire kompressionsremme
  • Vandtæt ID-lomme på oversiden
  • Med den nye opbevaringspose i mesh er det nemt at pakke tasken ned og tage med på eventyr
  • Materiale: 1000D ftalat-fri TPE-laminat, 840D ballistisk nylon
Egenskaber for Base Camp Duffel XS:
Regntæt: Ja
Vandtæt: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 450 x 280 x 280 mm
Rumfang: 31 L
Vægt: 930 g
Rullelukning: Nej
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Sportstasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!