Borealis Classic - ID: A021525

The North FaceBorealis Classic

Mere info

Mere om Borealis Classic fra The North Face

The North Face Borealis en 29 liters rygsæk med plads til en 15 tommer laptop. Rumfanget kan udvides med den elastiske snor på ydersiden. Behagelig pasform med anatomisk formede og polstrede Flexvent-skuldrestropper og en polstret Airmesh-bagpanel med Spine Channel og PE overflade for komfort og rygstøtte. Det store hovedrum har en lomme til laptop, organisation og åbning til væskesystem. Med sidelommer af net til en vandflaske, har du væske lige ved hånden. The North Face Borealis rygsæk til dagsture findes også i en særlig version for kvinder.
Laptop etui: 13.5 X 10.5 x 1,75

Egenskaber for Borealis Classic:
Køn: Unisex
Fits laptop/tablet size: 15 "
Rumfang: 29 L
Vægt: 1166 g
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Topåbning: Lynlås
Laptop lomme: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!