Boy's Convertible Hike Pant - ID: A028927

kampagne

The North FaceBoy's Convertible Hike Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Boy's Convertible Hike Pant fra The North Face

B Cabriolet Hike Pant er et par vandrebukser til drenge, der på få sekunder kan omdannes til dit par luftige shorts, perfekt i foråret og sommeren, når solen kommer frem. Uanset hvor stærk solen skinner, vil dit barns hud være beskyttet takket UV50 solbeskyttelse. Den elastiske linning sikrer, at bukserne passer komfortabelt på plads i løbet af dagen, og hvis dine børn leger helt til solen går ned vil reflekser øge synligheden. Materiale:
142 g / m2 95% nylon og 5% spandex stof af Faille
Egenskaber for Boy's Convertible Hike Pant:
Zip-off: Ja
UV-beskyttelse (SPF): 50
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!