Girl's Moondoggy 2.0 Down Hoodie - ID: A047099

The North FaceGirl's Moondoggy 2.0 Down Hoodie

Størrelseguide Mere info

Mere om Girl's Moondoggy 2.0 Down Hoodie fra The North Face

Girls Moondogy 2 Down Hoodie er en varm dunjakke til børn fra The North Face. Jakken er isoleret med RDS-certificeret gåsedun og foret med mikro-fleece indenfor og raschel fleece på indersiden af emhætten. Jakken har to store lommer på forsiden, der giver varme til små kolde fingre. Ærmegab med elastik for at holde kold og sne ud. Jakken er også lidt længere på bagsiden. Børnestørrelser. Ydre materiale: 30D 80 g/m² 100% polyester woven taffeta with durable water-repellent (DWR) finish
Foring: 165 g/m² 100% polyester micro-fleece. 250 g/m² 100% polyester low-pile raschel fleece
Isolering: 550 fyld gås ned
Egenskaber for Girl's Moondoggy 2.0 Down Hoodie:
Vægt: 600 g
Fill Power: 550 CUIN
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Polstring: Gåsedun
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vinterjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!