Girls Argali Hike Convertible Pant - ID: A028928

kampagne

The North FaceGirls Argali Hike Convertible Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Girls Argali Hike Convertible Pant fra The North Face

G Argali Hike Cabriolet Pant er et par alsidige vandrebukser. På få sekunder, kan disse bukser blive omdannet til et par komfortable sommer shorts. Du behøver ikke at bekymre sig om solens skadelige stråler, fordi de har UV50 solbeskyttelse. For ekstra komfort, de har også en justerbar elastik linning og ekstra synlighed, når det bliver mørkere udenfor, har de også reflekser. Børnestørrelser. Materiale: 145 g / m2 95% nylon, 5% elastae Faille stof
Egenskaber for Girls Argali Hike Convertible Pant:
Zip-off: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!