Heyerdahl Dble Cab - ID: A028783

kampagne

The North FaceHeyerdahl Dble Cab

Mere info

Mere om Heyerdahl Dble Cab fra The North Face

Heyerdahl Double Cab er et smidigt telt til to fra The North Face. Tunnelteltdesign giver masser af plads til både søvn og afslapning, mens den store apsis ved indgangen holder udstyr, mad og andre fornødenheder - uanset vejret. Med kun tre stænger, der skal stabiliseres på jorden er Heyerdahl Double Cab Telt hurtig og let at rejse. • To mesh vinduer med lynlås på inderteltet til ventilation i top og bund
• Forbedret vandmodstand af både ydre telt og gulv
• 6 stormbarduner
• Stor forreste apsis
Egenskaber for Heyerdahl Dble Cab:
Vægt: 3,71 kg
Beregnet til antal personer: 2
Antal indgange: 1
Antal apsis: 1
Udvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på udvendigt teltstof: 75 D
Belægning på udvendigt teltstof: Silikone/Polyuretan
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på indvendigt teltstof: 68 D
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!