Homestead Dome 3 - ID: A028669

kampagne

The North FaceHomestead Dome 3

Mere info

Mere om Homestead Dome 3 fra The North Face

Homestead Dome 3 fra The North Face tilbyder stilfuld og vandtæt beskyttelse til dig på dine eventyr. Teltet har en stor kuppel design med tre hele døre, således at du og din familie - eller dine venner - har nok sted at sove og slappe af efter en lang dag, uden at snuble over hinanden. Teltet har et skylight i netværket, så du kan se stjernen himlen om sommeren, mens en lille vandtæt forsegling giver beskyttelse, hvis det skulle begynde at regne. A-stolpe design er vandtæt og let at rejse. Der er også en indbygget oplukker, når du skal åbne op for en kølig drink om sommeren.
• Teltet kommer i en duffelbag- pakning taske for nem pakning og transport.
Egenskaber for Homestead Dome 3:
Beregnet til antal personer: 3
Total vægt: 3600 g
Vandsøjletryk oversejl: 1200
Ydermål LængdexBreddexhøjde 4.6 m2
Inner tent dimensions: 4.6 m2 cm
Antal indgange: 3
Antal apsis: 0
Udvendigt teltstof: Polyester
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Tykkelse gulvstof: 75 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Kuppeltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!