M Flux Hybrid Jacket - ID: A028664

kampagne

The North FaceM Flux Hybrid Jacket

Mere info

Mere om M Flux Hybrid Jacket fra The North Face

M Flux Hybrid Jacket er en blød og elastisk jakke fra The North Face Polartec® Power Stretch Pro materiale, der vil holde dig varm og tør i koldt og vådt vejr. Det elastiske materiale giver stor bevægelsesfrihed under intens aktivitet med meget bevægelse. Front lommer med lynlås fungerer godt til at varme hænderne i, når det bliver køligt, mens lommen på overarmen er perfekt til nøgler eller mobil. Materialer SHELL A:
53% polyester, 38% nylon, 9% spandex / 241,0 g / m2
SHELL B:
42% polyester, 37% nylon, 21% spandex / 207,0 g
Egenskaber for M Flux Hybrid Jacket:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Antal lommer: 3 stk
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!