M Hh Fp Lte Ii Gtx - ID: A028923

The North FaceM Hh Fp Lte Ii Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om M Hh Fp Lte Ii Gtx fra The North Face

M Hedgehog FastPack lille Ii Gt er en løbesko fra The North Face, der giver den samme følelse som en løbesko, men som også passer godt i varieret terræn. GORE-TEX® blokerer fugt så dine fødder forbliver tørre hele løbeturen. En robust Vibram ydersål leverer optimalt greb, hvis du løber på glat terræn, mens mellemsålen stabiliserer og dæmper hvert skridt, for en komfortabel og effektiv drift.
Egenskaber for M Hh Fp Lte Ii Gtx:
Ydersål: Gummi
Membran: GORE-TEX
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Støvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!