M Tansa Softshell - ID: A028917

kampagne

The North FaceM Tansa Softshell

Størrelseguide Mere info

Mere om M Tansa Softshell fra The North Face

Men’s Tansa Softshell er en soft shell jakke fra The North Face, der er ideel til udendørs fritidsaktiviteter i det milde forårsvejr. Vind Wall materielle blokerer de kølige vinde, så du bliver varm og komfortabel, selv hvis det bliver en smule blæsende. Justerbar forneden og hætten beskytter yderligere mod kolde vinde, og i hånd lommer, kan du varme dine hænder. Materiale:
75D 215 g / m2 100% polyester
Egenskaber for M Tansa Softshell:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Softshelljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!