Men's Dryzzle Jacket - ID: A028666

kampagne

The North FaceMen's Dryzzle Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Dryzzle Jacket fra The North Face

Dryzzle Jacket er en skaljakke fra The North Face, som er lavet af GORE-TEX ® til helt at udelukke al fugt og holder dig tør, selv når regnen vælter ned. Hætten er også justerbar, så du kan stramme den til at beskytte dit ansigt, og kanten forneden kan trækkes til. Trods det faktum, at det giver sådan en god beskyttelse, er den stadig meget let og pakkes ned til en smidig størrelse i vandretasken. • Media kompartibel
• Manchetter med velcrolukning
• Front klap
• (PU) brystlomme med vandtæt lynlås
• Overdækket, vandtætte lommer
Materiale udenfor:
50D 98 g / m2 GORE-TEX® Paclite® 100% polyester
Materiale inde:
75D 102 g / m2 GORE-TEX® Paclite® 100% polyester
Egenskaber for Men's Dryzzle Jacket:
Membran: GORE-TEX
Vægt: 366 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!