Men's Endurus Hike Gtx - ID: A028925

The North FaceMen's Endurus Hike Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Endurus Hike Gtx fra The North Face

M Endurus Hike GTX er det perfekte valg, hvis du vil vandre i varieret terræn og vejr. GORE-TEX® på ydersiden holder vand ude, så dine fødder forbliver tørre hele turen, FlashDry omkring anklerne forhindrer irritation og sveden. En bekvem og vejrbestandig valg. På undersiden er den innovative XtraFoam mellemsål til at modstå gentagne stress og altid bevarer sin oprindelige form, for komfort, holdbarhed og stabilitet i hele turen. M Endurus Hike GTX har også en blød OrthoLite® sål der er smidig og behagelige mod undersiden af foden, og ydersålen Vibram ® XS Trek sikrer maksimal trækkraft på forskellige overflader.
Egenskaber for Men's Endurus Hike Gtx:
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale:
Membran: GORE-TEX
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Støvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!