Men's Keiryo Diad Jacket - ID: A028915

kampagne

The North FaceMen's Keiryo Diad Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Keiryo Diad Jacket fra The North Face

M Keiryo DIAD Jacket er en teknisk skaljakke fra The North Face. Den fuldstændigt forseglede ydre lag er fremstillet ud DryVent materiale, der afviser vand på ydersiden og væger sved på indersiden, så du holder dig tør hele dagen. Hvis aktivitetsniveauet er ganske intens, kan du også åbne lynlåse under armene for ekstra ventilation. • Elastisk hætte
• To hot lommer
• Materialer:
20Dx40D, 85 g / m2, 100% nylon med DWR
Egenskaber for Men's Keiryo Diad Jacket:
Membran: Other
Hovedmateriale: Nylon
Hætte: Fast
Membranteknik: 2,5-lags
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!