Men's Mountain Light Il Shell Jacket - ID: A028920

kampagne

The North FaceMen's Mountain Light Il Shell Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Mountain Light Il Shell Jacket fra The North Face

Men’s Mountain Light II Shell Jacket er en vandtæt skaljakke fra The North Face. Pålidelig GORE-TEX® stof giver uovertruffen vandtæt beskyttelse, mens materialet er holdbart og åndbart, hvilket gør det til et ideelt valg for varieret terræn og skiftende vejr. Hvis det er køligt derude du bare nødt til at tage et varmt lag under og nyde den vandtætte varme. • Zip-in kompatible, sæt den sammen med et varmende mellemlager
• Materialer:
2L GORE-TEX®, 100% polyester 94 g / m2 50D
Egenskaber for Men's Mountain Light Il Shell Jacket:
Membran: GORE-TEX
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 2 stk
Åndbar evne: 94 gram/m2/24h
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!