Men's Venture 2 1/2 Zip Pant - ID: A079965

kampagne

The North FaceMen's Venture 2 1/2 Zip Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Venture 2 1/2 Zip Pant fra The North Face

Du behøver ikke søge ly, når du bærer Venture 2 1/2 Zip Pant fra The North Face. Takket være vandtæt og vindtæt DryVent™ teknologi er de dit ly. Faktisk er denne lette 2,5 lags skal åndbar nok til, at du kan blive ved med at vandre, mens regnen øser ned, vinden blæser og din puls stiger. Disse afslappede bukser har elastik i taljen, så de kan trækkes over et basislag. Dækkede knæhøje sidelynlåse og Velcro® ankelstropper gør det let – og hurtigt – at trække dem på over vandrestøvler og bukser, hvis du bliver fanget i regnen. Da de er designet til vandrefans, er de blevet konstrueret med slidstærkt ripstop-nylon, der tåler hyppig brug. Brug dem sammen med Venture II jakken for at få optimal beskyttelse mod vind og vand. Herrestørrelser.
  • Afslappet pasform
  • Vandtæt, åndbar, sømforseglet 2,5 lags DryVent™ skal
  • 100% vindtæt materiale
  • Elastik talje med snøre
  • Håndlommer med lynlås
  • Kan gemmes væk i lomme
  • Sidelynlåse i knæhøjde
  • Justerbar Velcro®-lukninger ved anklerne
  • Melangestof i udvalgte farver

Stof: 40D 85 g/m² 2,5 lags DryVent™ 100% nylon-ripstop.
Melange: 70D 154 g/m² 2,5-lags DryVent™ 62% nylon, 38% polyester.
Egenskaber for Men's Venture 2 1/2 Zip Pant:
Hovedmateriale: Nylon
Svejsede sømme: Ja
For: Nej
Membran: Other
Polstring: Upolstret
Membranteknik: 2,5-lags
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Seler: Nej
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Regnbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!