Mountain Bucket Hat - ID: A067727

kampagne

The North FaceMountain Bucket Hat

Størrelseguide Mere info

Mere om Mountain Bucket Hat fra The North Face

Solrige dage udendørs ville bare ikke være komplette uden den klassiske Mountain Bucket Hat fra The North Face. Den er nem at gemme væk i weekendtasken og klar til næste eventyr. The North Face har tilføjet et ultrablødt, hurtigtørrende svedbånd, så du kan føle dig tør og behageligt tilpas, selv når det bliver varmt og svedigt. Unisex.
FlashDry™ teknologi er konstrueret til at transportere fugten til overfladen af stoffet og fjerner det så hurtigt som muligt, så du holdes tør, afkølet og komfortabel.
  • Kortere skygge
  • Pak og gem væk-design
  • Hagerem med justerbar snøre
  • Broderet frontlogo på midten

Materiale: 100% bomulds-twill.
Materiale – svedbånd: Blød FlashDry™.
Egenskaber for Mountain Bucket Hat:
Materiale: Bomuld
For: Nej
Membran: Nej
Ventileret: Ja
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Hatte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!