One Bag - ID: A067878

kampagne
Mere info

Mere om One Bag fra The North Face

One Bag fra The North Face er inspireret af afprøvede lagbeklædningssystemer. Dette er et sovesystem, der består af to sovepose-"lag", så du kan tilpasse din isolering. Det øverste lag udnytter Heatseeker™ Pro syntetisk isolering, lavet af 50 % genbrugspolyester, for at give sommervægtsvarme ned til 5 °C. Det syntetiske fyld fortsætter med at isolere, selv når den er fugtig, så den er ideel til fugtige forhold. Det indvendige lag er fyldt med 800 RDS ProDown™ for at tilbyde let varme under tørre forhold ned til -7 °C. Den kan også anvendes som et hyggeligt tæppe til marshmallow-lejrbål. Brug derefter de to sammen, når du har brug for mere kraftfuld isolering ned til -15 °C. Og kompressionsposen er foret med fleece, så vend vrangen udad og få en behagelig lejrpude. Med dette enkle soveposesystem er du dækket til et temperaturområde fra 5 °C til -15 °C og forhold, der spænder fra varm og fugtig til kold og tør. Hvis du er ude efter alsidighed, er Én taske et godt valg.
  • Dunlaget kan bruges som et selvstændigt tæppe til at slappe af på lejrpladsen
  • Stor, formsyet hætte til puder og dem, der sover med armene oppe over hovedet
  • Anti-kompressionslag på ryggen er sammensat af Heatseeker™ Pro syntetisk isolering
  • Hvælvet fodboks
  • Kompressionsposen har fleece på indersiden, så du kan bruge den som en lejrpude
  • Opbevaringspose medfølger: 28 cm x 36 cm
  • Temperaturområde: 2°C til -15°C
  • Samlet vægt: 5°C 992 g, 7°C 1247 g, 15°C 1701 g

Materiale 5°C: Skal 20D ciré nylonripstop/isolering Heatseeker™ Pro 50% genanvendt polyester.
Materiale -7°C: Skal 20D nylontaft/isolering 800 ProDown™ fyld certificeret i henhold til Responsible Down Standard (RDS) af Control Union.
Fyld: 800 ProDown™.
Fyldvægt: 830 g.
Egenskaber for One Bag:
Maksimal kropslængde: 183 cm
Vægt: 1701 g
Køn: Unisex
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Fill Power: 800 CUIN
Lynlås: Fuldlængde
Polstring: Dun/syntetisk
Varmekrave: Nej
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!