Rolling Thunder - 22 - ID: A037040

kampagne

The North FaceRolling Thunder - 22

Mere info

Mere om Rolling Thunder - 22 fra The North Face

The North Face ® Rolling Thunder - 22 er en 40 liters rulletaske. Holdbar og solid, Rolling Thunder kollektionen tilbyder flere forskellige størrelser i disse roll poser med opdateret design resulterer i reduceret vægt, forbedrede dele, og flere organisationens muligheder. Ønsker du at gemme dine ejendele i en pæn og praktisk måde på turen, skal du bruge The North Face® Rolling Thunder.

Materiale: 1000D polyester med TPE laminering, 1680D nylon
Egenskaber for Rolling Thunder - 22:
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 38 x 49 x 22 mm
Rumfang: 40 L
Vægt: 3330 g
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Kufferter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!