The North Face Jakker

(111 varer)

The North Face jakker – praktiske og moderne jakker til mænd og damer!

Er du på udkig efter en ny jakke, er The North Face er en sikker vinder! Det verdensberømte brand er nemlig kendt for sin høje kvalitet og lækre design. Gå på opdagelse i vores store udvalg af The North Face jakker til børn, kvinder og mænd og find en model, der passer til dig! Bestil din jakke hos Outnorth.dk, og få gratis ombytning!

Her gør en The North Face jakke en forskel

Du vil helt sikkert elske at iføre dig en The North Face jakke, hvis du:
  • Er vild med outdoor og motion i naturen
  • Ønsker en moderigtig og praktisk jakke
  • Sætter pris på materialer i høj kvalitet
  • Leder efter en jakke, der er vind- og vandtæt

Hvilken The North Face jakke skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den helt rigtige jakke, når du skal udforske ukendte landområder på ferien, eller hvis lynlåsen i din hverdagsjakke er gået i stykker. Men bare rolig! The North Face laver jakker til al slags brug og i høj kvalitet. Er du på udkig efter en ny The North Face jakke, er det derfor vigtigt, at du overvejer:
  • Brug: Skal jakken bruges, når du cykler på arbejde i snevejr? Eller skal den med på en vandretur i Pyrenæerne? Jakkens funktioner afhænger i høj grad af dine behov og ønsker.
  • Pasform: The North Face laver alt fra tynde til tykke, korte og lange jakker. Find en jakke, der passer til din figur og dine behov. Det kan f.eks. være en god idé at vælge en længere jakke med snøre i livet, hvis du ønsker at holde dig varm og stilig til vinter.
  • Vindtæthed: Vindtætte jakker er ikke nødvendigvis tykke vinterjakker. En tynd, vindtæt jakke er f.eks. det oplagte valg, når du skal på vandretur bjerge eller fjelde.
  • Vandtæthed: Hvor lang tid skal din nye The North Face jakke kunne holde dig tør, når det pludselig står ned i stride strømme?

The North Face jakker – ideelt valg til årets fire sæsoner!

Om du er på udkig efter en varm, tung frakke til vinter eller mangler en tynd og sporty jakke til din kommende vandretur, kan du være sikker på at finde den i vores store udvalg af The North Face jakker.

The North Face laver b.la. tynde, åndbare jakker, som du kan bevæge dig ubesværet i, når du cykler på arbejde, løber eller tilbagelægger flere hundrede kilometer med en god rygsæk på ryggen.

The North Face er også kendt for sine fantastiske dunjakker til børn og voksne. De klassiske jakker findes i flere forskellige farver, med og uden hætte, og vil med garanti kunne holde dig og resten af familien varm takket være sine gåsedun og vandtætte overfladebehandling.

Du bør dog altid investere i et rigtigt regnsæt, hvis du bevæger dig udenfor på regnfulde dage.

Vælg din The North Face jakke med omhu – vindtæthed, vandtæthed og åndbarhed!

Din nye The North Face jakke kan have mange forskellige funktioner! Det kan dog være svært at finde en jakke, der scorer lige højt på alle barometer. Du bør derfor overveje, hvilken af de tre – åndbarhed, vindtæthed og vandtæthed, der er vigtigst for dig, inden du køber din jakke.

Skal jakken være en del af din aktive livsstil, kan du med fordel vælge en The North Face jakke med høj åndbarhed. Med en god træningstrøje og lag-på-lag-princippet vil du normalt sagtens kunne holde varmen med en tynd, åndbar jakke – selv i køligere områder med blæst.

Er du på udkig efter en jakke, du kan have på til vinter, når du skal til og fra arbejde, hente dine børn og vente på bussen, kan du med fordel vælge en lang jakke med høj vind- og vandtæthed.

The North Face jakker til børn og voksne i alle aldre

Kvalitet og design kender ingen alder. Du kan derfor finde smarte jakker til børn såvel som unge og ældre mænd og kvinder blandt vores store udvalg af The North Face jakker. Når du køber en jakke fra The North Face, får du kvalitet for alle pengene og en jakke, der kan holde i mange år frem. Find en jakke, der passer til dig, og bestil i dag hos Ourtnorth.dk!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!