W Exploration Conver - ID: A028913

The North FaceW Exploration Conver

Mere info

Mere om W Exploration Conver fra The North Face

W Exploration Cabriolet Pant er et par alsidige vandreture bukser fra The North Face, der fungerer godt hele året rundt. Brug dem som de er milde eller regnfuldt vejr beskyttelse mod regn og vind. Hvis solen kommer ud, eller bare for at tage benene af, og bære dem som en bar robust shorts. Det lette materiale giver dig frihed nok til at gå i varieret terræn, og den vandafvisende overflade sikrer, at ingen regn har brug for at stoppe dig.
Egenskaber for W Exploration Conver:
Hovedmateriale: Nylon
Zip-off: Ja
UV-beskyttelse (SPF): 50
Stretch: Ja
Antal baglommer: 2 stk
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!