W Hedgehog Trek Gtx - ID: A028922

The North FaceW Hedgehog Trek Gtx

Størrelseguide Mere info

Mere om W Hedgehog Trek Gtx fra The North Face

Women’s Hedgehog Trek GTX er et par af lette vandrestøvler, der tilbyder maksimal beskyttelse og fri bevægelighed for udfordrende vandreture. GORE-TEX®-membran udelukker alt vandet, så dine fødder forbliver tørre selv hvis vejret ændringer i løbet af trek. Cradle teknologi i hælen for at holde dine fødder komfortable og stabil, selv når terrænet er ujævnt, og Vibram ydersål giver ekstra greb på glatte eller ujævne overflader.
Egenskaber for W Hedgehog Trek Gtx:
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale:
Membran: GORE-TEX
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!