W Tanken Fz Jacket - ID: A028656

kampagne

The North FaceW Tanken Fz Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om W Tanken Fz Jacket fra The North Face

W Tanken Full Zip Jacket er en vandringjakke fra The North Face Den er ideel til gåture enhver tid af året. Tanken Zip Jacket tilbyder afslappet komfort og varme, når du er på vandreture. Den dybe halsudskæring, kan du nemt trække op over hagen, når vinden er kold, og de bløde lommer holder dine hænder varme. Jakken fungerer godt i sig selv eller som en skaljakke. 100% polyester
Egenskaber for W Tanken Fz Jacket:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Antal lommer: 2 stk
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!