Women's Flux Hybrid Jacket - ID: A028665

kampagne

The North FaceWomen's Flux Hybrid Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Flux Hybrid Jacket fra The North Face

W Flux Hybrid Jacket er en fleece jakke fra The North Face, der tilbyder varme og bevægelsefrihed, når du er på vandreture. Polartec® Power Stretch Pro fremmer bevægelsesfrihed under intens aktivitet. Lynlås i forlommer tilbyder en varm beskyttelse for dine hænder i kolde dage og opbevaring til nødvendige småting. Lommen på armen fungerer godt for nøgler og andre ting. • Materiale:
Skal A: 53% polyester, 38% nylon, 9% elastan / 241,0 g / m2
Skal B: 42% polyester, 37% nylon, 21% elastan
Egenskaber for Women's Flux Hybrid Jacket:
Materiale: Syntetisk
Antal lommer: 3 stk
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!