Women's Horizon Sunnyside Short - ID: A007619

kampagne

The North FaceWomen's Horizon Sunnyside Short

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Horizon Sunnyside Short fra The North Face

Horizon Sunnyside Short fra The North Face er robuste og slidstærke takket være deres robuste ripstop-stofkonstruktion. De er designet til anstrengende vandringer i varme klimaer. Vi har lavet dem med hurtigtørrende FlashDry™ teknologi, der aktivt transporterer fugten væk. Du sveder måske, men det ser ikke sådan ud. Det kileformede skridt giver bevægelsesfrihed, og to åbne håndlommer og to baglommer med trykknap giver masser af opbevaringsmuligheder. Du kan folde sømmen op og fastgøre den med knapper, hvis du foretrækker en kortere længde. Damestørrelser.
FlashDry™ teknologi er konstrueret til at transportere fugten til overfladen af stoffet og fjerner det så hurtigt som muligt, så du holdes tør, afkølet og komfortabel.
  • Let, åndbar, slidbestandig nylon-ripstop
  • Fast talje med bæltestropper
  • To baglommer med knaplukning
  • To åbne forlommer med lynlås på højre side
  • Kile i skridtet for forbedret mobilitet
  • Roll-up-funktion
  • Slidstærk, vandafvisende finish (DWR)
  • Ultraviolet beskyttelsesfaktor UPF (50)

Materiale: 100% nylon.
Egenskaber for Women's Horizon Sunnyside Short:
Hovedmateriale: Syntetisk
Benlængde: Korte
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!