Women's Point Five Jacket - ID: A028918

kampagne

The North FaceWomen's Point Five Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Point Five Jacket fra The North Face

Holdbar og komfortabel jakke med meget god vandbestandighed og åndbarhed. The North Face Point Five Jacket W's. The North Face kombinerer i denne skabelse elegant design med kvalitet og pasform. Denne GORE-TEX® jakke er designet til at modstå ekstreme vejrforhold og terræn. Fuldt tapede syninger og justerbare manchetter til at holde ivrige skiløbere tørre og varme selv under barske forhold. To Napoleon lommer, en sikker sikkerheds lomme på indersiden, hætte kompatibel med hjelm og en vandtæt og ventileret GORE-TEX® skal. Point Five er figursyet for at tilbyde bæreren høj bevægelsesfrihed og smidighed, som gør den til den perfekte jakke til den aktive. Vægt: 472 g.
Egenskaber for Women's Point Five Jacket:
Membran: GORE-TEX
Vægt: 412 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 2 stk
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!