Women's Tanken Pant - ID: A028916

kampagne

The North FaceWomen's Tanken Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Tanken Pant fra The North Face

Women’s Tanken Pant er en lette og smidige bukser fra The North Face. Den semi-elastisk linning sikrer, at bukserne passer komfortabelt på plads i løbet af dagen, og om det kommer til at blæse lidt og blive køligt, kan du bare varme hænderne i lommerne. Dine værdigenstande du kan gemme i en lomme med lynlås, så du ikke risikerer at miste dem. Materiale:
118 g / m2 100% nylon
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!