Convertible Bugnet 360 - ID: A056283

Ticket to the MoonConvertible Bugnet 360

Mere info

Mere om Convertible Bugnet 360 fra Ticket to the Moon

Cabriolet Bugnet 360 er et praktisk insektnet fra Ticket To The Moon, der passer til de fleste hængekøjer. Nettet sikrer, at du kan bruge din hængekøje 24 timer i døgnet uden at skulle bekymre dig om insekter, insekter eller andet, der kan forstyrre din hviletid. Brug den hjemme i haven, eller tag den med i sommerhuset, på vandretur eller cykelferie.
Nettet passer både til nordisk klima som til varmere breddegrader.  • Velegnet til hængekøjer uden tværstænger.
  • Udstyret med tovejs lynlås, der åbner nettet helt.
  • Tæt maskestørrelse, 200 huller / cm2.
  • Praktisk pakketaske medfølger.
  • Vaskes ved 30 °C

Egenskaber for Convertible Bugnet 360:
Total vægt: 450 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 300 x 130
Vægt: 485 g
Ticket To The Moon stammer fra Bali, hvor de har haft base siden 1996. De er den oprindelige producent af campinghængekøjer og er altid på forkant for at opretholde god kvalitet og en god fornemmelse for drømmere over hele verden! Udover at de konstant udvikler deres sortiment, skaber de også innovative og nyttige produkter, der passer til forskellige måder at leve på. Ticket To The Moon bestræber sig på at levere de bedste produkter, der indeholder de funktioner, som vi mennesker ønsker. Hvert af produkterne er testet under ekstreme forhold og undergår streng kvalitetskontrol, inden de forlader fabrikken. Ud over dette arbejder de hårdt for at have en minimal indvirkning på miljøet.

Mere fra Ticket to the Moon

Se alle Myggenet & Myggemidler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!