TomTom

-
Siden 2011 har TomTom Sports udviklet sport- og fitnessprodukter med en mission om at hjælpe mennesker, med at komme i gang med at røre sig.
Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Siden 2011 har TomTom Sports udviklet sport- og fitnessprodukter med en mission om at hjælpe mennesker, med at komme i gang med at røre sig. TomTom Sports var først med at tilføje en optisk pulsmåler til et GPS sportsur ved lanceringen af TomTom Runner Cardio i 2014 og først med at integrere en musikafspiller i deres sportsure ved lanceringen af TomTom Spark i 2015. TomTom Touch, som blev lanceret i efteråret 2016, var markedets første fitnessbånd, som kombinerer analyse af kropssammensætning med skridttælling, søvncykler og kontinuerlig pulsmåling, direkte fra håndledet. Fokus har altid været på innovationer, som gør det lettere for mennesker at komme i gang med at røre sig.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!