• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

TomTom

-
Siden 2011 har TomTom Sports udviklet sport- og fitnessprodukter med en mission om at hjælpe mennesker, med at komme i gang med at røre sig.

TomTom

(2 varer)

Siden 2011 har TomTom Sports udviklet sport- og fitnessprodukter med en mission om at hjælpe mennesker, med at komme i gang med at røre sig. TomTom Sports var først med at tilføje en optisk pulsmåler til et GPS sportsur ved lanceringen af TomTom Runner Cardio i 2014 og først med at integrere en musikafspiller i deres sportsure ved lanceringen af TomTom Spark i 2015. TomTom Touch, som blev lanceret i efteråret 2016, var markedets første fitnessbånd, som kombinerer analyse af kropssammensætning med skridttælling, søvncykler og kontinuerlig pulsmåling, direkte fra håndledet. Fokus har altid været på innovationer, som gør det lettere for mennesker at komme i gang med at røre sig.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!