Trangia

-
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Trangia

(95 varer)

Trangia fremstiller Outdoor sprit/gas apparater og anvendes i dag på verdensplan. Trangia har længe været det foretrukne valg for camping brændeapparater. Det, der har gjort Trangias apparater så populære er, kvaliteten ved fremstillingen, brugervenlighed, og ikke mindst at de er pålidelige i al slags vejr. Designet er genialt i sin enkelthed. De fremstilles i enten UL, som er en tynd, super let aluminium, eller HA, som er en tynd, hård anodiseret version for ekstra holdbarhed. Der er også to størrelser; 27 som er de mindre og 25, der er de største.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!