25-3 HA - ID: A054486

Trangia25-3 HA

Mere info

Mere om 25-3 HA fra Trangia

Trangia Outdoor Stove 25-3 HA er et godt familiekøkken med rummelige kogekar og en større stegepande, som egner sig til grupper pæ 3-4 personer. Det er gode familiekøkkener med rummelige kogekar, en større stegepande og en større kaffekande.

Trangia Outdoor Stove 25-3 HA er fremstillet af en hårdanodiseret aluminiumlegering, som er op til 50 procent stærkere end almindelig aluminium, og som har en meget stor slidstyrke. Hårdanodiseringen med en tykkelse på 40 my giver et af markedets absolut hårdeste materialer. For brugeren bliver stormkøkkenet lettere at bære og mere slidstærkt, og det holder længere og er lettere at rengøre.

 

  • 1 stegepande med nonstick-belægning, 22 cm
  • 2 kogekar på 1,5 og 1,75 liter
  • Spritbrænder
  • Tang og rem


 

Egenskaber for 25-3 HA:
Max. effekt: 1000 W
Materiale: Hårdt anodiseret aluminium
Pakkemål (l x b x h): 22 x 10,5 cm
Vindbeskyttelse: Ja
Mindste kogetid for 1 l. vand: 10
Vægt: 895 g
Brændselstype: Sprit
Piezo-tænder: Nej
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Stormkøkken

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!