27-3 UL - ID: A054501

Trangia27-3 UL

Mere info

Mere om 27-3 UL fra Trangia

Trangia Outdoor Stove 27-3 UL er et stormkøkken, som passer godt til enkeltvandreren eller 2 personer. Kogekarret er mindre, og kaffekanden passer dertil. Et lille og kompakt stormkøkken, som kræver minimal plads i rygsækken.

Også her kan der suppleres med større kogekar, som kan stilles på de opslåede holdere på den øverste vindskærm. Alle stormkøkkener i 27-serien indeholder to styk 1 liters kogekar (en med og en uden skala), en 18 cm stegepande, vindskærm (øverst og nederst) samt brænder, tang og rem.

Fremstillet af en ny aluminiumlegering, som er 50 procent stærkere end almindelig aluminium. På grund af materialets styrke har det været muligt at gøre stormkøkkenet tyndere og dermed reducere vægten med 22-25 procent.

  • Kogekar og stegepande i ultralet aluminium
  • 2 kogekar på hver 1 liter
  • 1 stegepande med nonstick-belægning, 18 cm
  • Brænder
  • Tang og rem
Egenskaber for 27-3 UL:
Max. effekt: 1000 W
Pakkemål (l x b x h): 18,5 x 10 cm
Vindbeskyttelse: Ja
Mindste kogetid for 1 l. vand: 10
Materiale: Aluminium
Vægt: 725 g
Brændselstype: Sprit
Piezo-tænder: Nej
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Stormkøkken

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!