27-4 HA - ID: A054504

Trangia27-4 HA

Mere info

Mere om 27-4 HA fra Trangia

Trangia Outdoor Stove 27-4 HA er et stormkøkken, som passer godt til enkeltvandreren eller 2 personer. Kogekarret er mindre, og kaffekanden passer dertil. Et lille og kompakt stormkøkken, som kræver minimal plads i rygsækken. Alle stormkøkkener i 27-serien indeholder to styk 1 liters kogekar (en med og en uden skala), en 18 cm stegepande, vindskærm (øverst og nederst) samt brænder, tang og rem. Mål: 18,5 x 10 cm.
Fremstillet af en hårdanodiseret aluminiumlegering, som er op til 50 procent stærkere end almindelig aluminium, og som har en meget stor slidstyrke. Hårdanodiseringen med en tykkelse på 40 my giver et af markedets absolut hårdeste materialer. For brugeren bliver stormkøkkenet lettere at bære og mere slidstærkt, og det holder længere og er lettere at rengøre.

  • Ultralet hårdanodiseret kogekar og stegepande 
  • 2 kogekar på hver 1 liter 
  • 1 stegepande med nonstick-belægning, 18 cm
  • 1 kaffekande på 0,6 liter
  • Brænder
  • Tang og rem

Egenskaber for 27-4 HA:
Max. effekt: 1000 W
Materiale: Hårdt anodiseret aluminium
Pakkemål (l x b x h): 18,5 x 10 cm
Vindbeskyttelse: Ja
Mindste kogetid for 1 l. vand: 10
Vægt: 860 g
Brændselstype: Sprit
Piezo-tænder: Nej
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Stormkøkken

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!